Ioga i Pilates Aeri: inscriu-te ara i no paguis fins al novembre

Gaudeix de tots els beneficis del ioga i el pilates aeri
NOTIWEB (6)

No deixis perdre aquesta fantàstica oportunitat!

Si t’agraden les activitats cos-ment apunta’t al Ioga i Pilates Aeri del 22 Fitness Club. Si t’apuntes ara no pagues res fins al mes de novembre. Veuràs tots els beneficis que et poden aportar aquestes disciplines tant en l’àmbit físic com mental. No cal que siguis abonat/da del club, és obert a tothom.

HORARIS ACTUALS DEL IOGA I PILATES AERI

Vine i gaudeix d’un moment de connexió i relax per tu al 22 Fitness Club, aquests són els horaris:

  • Dilluns 20.00h
  • Dimarts 11.15h
  • Dimarts 18.00h
  • Dimecres 10.30h
  • Dijous 18.00h

BENEFICIS PER AL COS I LA MENT DEL IOGA AERI

El Ioga aeri és una activitat innovadora, que combina l’essència del ioga tradicional amb la ingravidesa i la bellesa de l’acrobàcia aèria, promet portar el teu benestar físic i mental a noves alçades.
Durant una sessió de Ioga Aeri, t’endinsaràs en un ambient tranquil i relaxant, la qual cosa et permetrà desconnectar de les preocupacions quotidianes i centrar-te en el teu benestar. La combinació de moviments suaus i estiraments en suspensió ajuda a alliberar endorfines, la qual cosa millora l’estat d’ànim i redueix l’ansietat.

QUÈ ÉS EL PILATES AERI?

El Pilates és un mètode d’entrenament basat en moviments de flexibilitat, força muscular i resistència de baix impacte. Emfatitza la correcta alineació postural, la força del nucli i l’equilibri muscular.

El Pilates Aeri a ens permet realitzar aquests exercicis amb un resultat més complet, ja que amb aquesta base inestable i aèria podem executar diverses postures que poden ser difícils de fer a terra i que, a l’aire, resulten una mica més fàcils.

APUNTA’T AL CURS A LA RECEPCIÓ DEL CLUB

Si vols millorar el teu estat físic i gaudir d’un moment de relax aquestes són les teves activitats.

Apunta’t als cursos que comencen ja! No pagues res fins al novembre. Els preus són 49,95€/mes per abonats i 59,95€/mes per no abonats.

Leave a comment