Avís Legal

  • Identitat: Llinarsport SL
  • CIF: G59080259
  • Direcció postal: C/ Sardenya 337, entresol. 08025 – Barcelona
  • Correu electrònic: [email protected]
INFORMACIÓ DEL TITULAR

Llinarsport SL és el titular del domini www.22fitnessclub.cat amb CIF: B64485923, amb domicili a C/ Joaquim Costa, S/N. 08450, Llinars del Vallès. El correu electrònic de CONTACTE és [email protected]

 

Recomanem LLEGIR ATENTAMENT aquest avís legal i altres polítiques del nostre lloc web (Política de Privadesa, Política de Cookies, Condicions de venda) abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.

 

Qualsevol ús d’aquest lloc web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i el seu sotmetiment a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

GARANTIES I RESPONSABILITATS

Llinarsport SL a través del seu lloc web ofereix informació sobre els seus serveis de forma genèrica. La persona usuària que accedeix al lloc web, reconeix i accepta expressament de manera voluntària, la responsabilitat de l’ús d’aquest lloc web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, en qualsevol cas, podent comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

 

Llinarsport SL es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu lloc web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així com d’eliminar informació o suspendre temporalment l’accessibilitat al lloc web.

 

Llinarsport SL no pot garantir:

  • La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web o al seu contingut. Tampoc es pot responsabilitzar de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet.
  • No es fa responsable dels danys que es poguessin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular del lloc web, així com dels danys causats per tercers mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular del lloc web.
  • L’aplicació de la seva Política de Privadesa a accessos mitjançant enllaços de tercers a aquest lloc web, ni a través d’enllaços d’aquest lloc web a altres llocs web.
  • Tot enllaç de tercers a aquest lloc web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà fer cap modificació, limitació ni cap tipus de manifestació sobre el lloc web, havent de complir, a més, amb la resta de previsions d’aquesta normativa.
    En cas d’existir enllaços no supervisats pel titular de la pàgina web, no s’assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d’aquests enllaços.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquesta pàgina web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

 

Tots els continguts inclosos en el web (textos, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logotips, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular d’aquesta.

 

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

 

Els continguts que pogués contenir la pàgina web que no fossin de la seva titularitat gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

 

La simple navegació o ús de la pàgina web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

PRIVACITAT

Llinarsport SL garanteix la confidencialitat de les dades personals que vostè faciliti a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa. Si vol conèixer la nostra Política de Privadesa faci clic aquí.