El 22 regalem rellotges de sorra per controlar el temps de les dutxes

En la nostra constant cerca de promoure pràctiques sostenibles, posem en marxa una nova campanya de sensibilització “Talla’t amb l’aigua, una dutxa 3 minuts!”.
NOTIWEB_MASTER (3)

En la nostra constant cerca de promoure pràctiques sostenibles, posem en marxa una nova campanya de sensibilització “Talla’t amb l’aigua, una dutxa 3 minuts!”.

 

En el marc d’aquesta iniciativa regalem rellotges de sorra de 3 minuts de durada per ajudar-te a calcular la durada de les teves dutxes! Aquest regal està disponible per a tots els abonats i abonades dels nostres clubs.

COM OBTENIR EL TEU RELLOTGE DE SORRA

A partir d’avui posem a disposició dels abonats i abonades del 22 Fitness Club més de 3.000 rellotges de sorra, amb els que podreu calcular la durada exacta de les vostres dutxes. Amb l’entrega dels rellotges se us adjuntarà informació addicional que serà útil per controlar el consum d’aigua també d’ús domèstic.

 

L’entrega dels rellotges es realitzarà a la recepció del teu club per ordre d’arribada. No esperis més i assegura’t d’obtenir el teu! La distribució es farà fins a exhaurir existències.

 

Aquest petit gest forma part del nostre compromís amb la sostenibilitat i la consciència ambiental. Uneix-te a nosaltres en la campanya per un ús responsable de l’aigua!

ALTRES IDEES PER ESTALVIAR EN LA DUTXA DE CASA

A més del rellotge pots posar en pràctica altres mesures com:

  • Utilitza dispositius reductors del cabal
  • Apaga l’aigua de forma intermitent
  • Usa xampús 2 en 1
  • Reutilitza l’aigua
  • Fes servir aigua tèbia
  • Calcula el temps amb el rellotge de sorra

Leave a comment