Descobreix els nous serveis de salut i bellesa del 22 Fitness Club!

Et convidem a provar aquests nous serveis i a gaudir d’una experiència completa de salut i benestar.
NOTIWEB_MASTER (38)

A 22 Fitness Club estem compromesos amb el teu benestar integral. Per això, incorporem dos nous serveis que t’ajudaran a assolir els teus objectius de salut i bellesa: l’assessorament nutricional i les tècniques làser. Amb aquestes noves propostes, volem oferir-te una experiència completa i personalitzada perquè et sentis bé tant per dins com per fora.

Assessorament nutricional

A 22 Fitness Club sabem que una bona alimentació és fonamental per aconseguir un estil de vida saludable. El nostre nou servei d’assessorament nutricional està dissenyat per proporcionar-te les eines i els coneixements necessaris per millorar els teus hàbits alimentaris. Comptem amb una nutricionista experta que t’oferirà un pla personalitzat basat en les teves necessitats i objectius. Ja sigui que vulguis perdre pes, augmentar massa muscular, millorar el teu rendiment esportiu o simplement portar una dieta equilibrada.

Tècniques làser

A més de cuidar la teva salut des de l’interior, a 22 Fitness Club també ens preocupem pel teu benestar exterior. Per això, hem incorporat avançades tècniques làser per a tractaments de bellesa i cura de la pell. Aquest servei inclou opcions com l’eliminació de pèl no desitjat, tractaments per a taques i cicatrius, i rejoveniment facial. Utilitzant tecnologia d’última generació, els nostres especialistes en làser et proporcionaran resultats visibles i duradors, amb procediments segurs i eficaços.

El teu benestar és la nostra prioritat

Et convidem a provar aquests nous serveis i a gaudir d’una experiència completa de salut i benestar. No esperis més i posa’t en contacte amb nosaltres per programar la teva primera consulta, entra a la fitxa de cada servei i emplena el formulari. T’esperem per ajudar-te a assolir les teves metes i millorar la teva qualitat de vida!

Assessorament nutricional
Tècniques làser

Leave a comment