Arriba el Ioga Aeri i el Pilates Aeri al 22 Fitness Club

Vine a fer una prova gratuïta a partir del 20 de setembre
Disseny sense títol

Estrenem noves activitats al 22 Fitness Club: el Ioga Aeri i el Pilates Aeri.

Si t’agraden les activitats cos-ment estàs de sort: arriba el Ioga Aeri al 22 Fitness Club. Una activitat innovadora, que combina l’essència del ioga tradicional amb la ingravidesa i la bellesa de l’acrobàcia aèria, promet portar el teu benestar físic i mental a noves alçades.

Apunta’t a una classe de prova gratis

A partir del dimecres 20 de setembre i fins el 1 d’octubre vine al 22 Fitness Club a provar una sessió de 30′ de forma gratuïta. Veuràs tots els beneficis que et pot aportar aquesta disciplina tant en l’àmbit físic com mental. No cal que siguis abonat/da del club, és obert a tothom.

Tenim horaris de prova de dilluns a divendres. Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu per confirmar l’horari. 

EMPLENA EL FORMULARI

  Beneficis del ioga aeri

  El ioga aeri o ioga en suspensió, s’ha convertit en una tendència mundial en el món del fitness i la relaxació. Aquesta pràctica, que utilitza una catifa resistent com a eina principal, ofereix una sèrie de beneficis que el fan ideal per a persones de totes les edats i nivells de condició física.

  Durant una sessió de Ioga Aeri, t’endinsaràs en un ambient tranquil i relaxant, la qual cosa et permetrà desconnectar de les preocupacions quotidianes i centrar-te en el teu benestar. La combinació de moviments suaus i estiraments en suspensió ajuda a alliberar endorfines, la qual cosa millora l’estat d’ànim i redueix l’ansietat.

  Què és el pilates aeri?

  El Pilates és un mètode d’entrenament basat en moviments de flexibilitat, força muscular i resistència de baix impacte. Enfatitza la correcta alineació postural, la força del nucli i l’equilibri muscular. Els exercicis, creats per Joseph Pilates, permeten tonificar el core, millorar la postura, estabilitzar i allargar la columna vertebral i desenvolupar l’equilibri i la força general.

  El Pilates Aeri a ens permet realitzar aquests exercicis amb un resultat més complet, ja que amb aquesta base inestable i aèria podem executar diverses postures que poden ser difícils de fer al terra i que, a l’aire, resulten una mica més fàcils.

  La suspensió parcial o total desafia la nostra estabilitat, la propriocepció i el desenvolupament de la lateralitat en els nostres moviments. D’aquesta manera, hi ha una treball dels músculs profunds i incrementa la capacitat funcional de cadascun d’ells, creant músculs forts i llargs mitjançant contraccions excèntriques.

  Apunta’t al curs a la recepció del club

  Si vols millorar el teu estat físic i gaudir d’un moment de relax aquestes són les teves activitats. Apunta’t als cursos que posarem en marxa a partir de l’octubre. Els preus són 49,95€/mes per abonats i 59,95€/mes per no abonats.

  Leave a comment