Assessorament nutricional

Servei d’assessorament nutricional i psiconeuroimmunologia

Coneix els serveis d’assessorament nutricional i PNI (Psiconeuroimmunologia clínica) que ofereix la Marta Amor al 22 Fitness Club. La Marta és dietista integrativa, biòloga i psiconeuroimmunòloga clínica. Ofereix un acompanyament individualitzat per millorar la salut a través de la nutrició terapèutica i la PNI. Aquest enfocament integral considera la connexió entre els sistemes corporals, l’alimentació i altres aspectes de la vida, com el descans, l’exercici i la gestió emocional.

Si hi ha desequilibris de salut, la Marta busca la causa del problema per entendre la seva evolució i abordar-lo des de l’arrel. A més, ofereix educació nutricional, canvi d’hàbits de vida, assessorament per a diferents etapes de la vida, pèrdua de pes saludable, millora de la composició corporal, nutrició familiar, opcions vegetarianes i veganes, salut òssia, problemes digestius, desajustos metabòlics, alteracions hormonals i immunològiques, entre d’altres.

Les visites inclouen entrevistes nutricionals, establiment d’objectius, entrega de pautes personalitzades i valoració de proves mèdiques si és necessari. Els preus varien segons la durada i el tipus de visita, amb opcions de seguiment per a pèrdua de pes o tractament de desajustos de salut específics.

No esperis més per millorar la teva salut al 22 Fitness Club amb la Marta Amor!

SERVEIS I PREUS

Preu
Primera visita (1h 15 min) 95€
Seguiment “Pèrdua de pes saludable” (30 min) 45€
Seguiment “Desajustos” (45 min) 55€

HORARIS:

  • Consultar a recepció

Qui pot contractar el servei d’assessorament nutricional?

És un servei destinat a majors de 18 anys, siguin o no abonats dels 22.

Com puc contractar el servei d’assessorament nutricional??

Pots demanar la teva cita a través del següent formulari:

    Quin horari et va bé?

    Leave a comment